Kinderauto’s, Quads & loopfietsen

Petride

Wij bij goedkopekinderauto kunnen heel goed begrijpen dat een auto niet voor elk kind weg is gelegd, dan kan je kiezen voor een petride. Een PetRide is een dier waarop je kindje kan gaan rijden. Je hoeft enkel het gaspedaal in te drukken, waardoor het diertje gaat rijden. Op die manier kan je kind toch vooruit zonder een auto. Een dier op op te rijden is net als een kinderauto streng getest zodat alles veilig is. Hierdoor zal het voor je kind geen enkel probleem worden op hier op te kunnen rijden. Je kindje kan op die manier makkelijk zijn of haar dier uit kiezen en hiermee binnen of buiten gaan rijden

Diverse soorten Petrides

Er zijn verschillende soorten PetRide’s verkrijgbaar. Zo is er een PetRide van een hond, maar ook van een pandabeer. Op deze manier is er voor ieder kind wel een leuk diertje. Wanneer je kind niet zo van dieren houdt, kan het kindje in een auto gaan rijden. Op onze website is er altijd wel iets voor je kinderen te vinden wat ze leuk zouden vinden.

Elk soort dier kan 3KM per uur. Dit is een veilige snelheid voor kinderen om op te rijden. Op die manier voorkom je dat een kind veel te hard kan gaan rijden. Met 3 KM per uur kan er niet snel wat gebeuren, maar leert het kind wel rekening houden met andere mensen. Zo zal het kind moet leren om voor andere mensen uit te kijken en zullen ouders goed op moeten letten wat er precies allemaal gebeurd.

Wat kan een Petride?

Een PetRide kan eigenlijk net zoveel als een elektrische auto. Het dier kan voor en achteruit bewegen. Op die manier kan het kindje wel ergens weg rijden als hij of zij vast komt te zitten. Net als de auto’s kan het stuur gedraaid worden en kan je alle kanten op rijden. Zo leert het kind makkelijk de weg voor hem zelf vinden.

Verder kan een rijdier makkelijk buiten of binnen gebruikt worden. De wielen zijn gemaakt voor buiten en voor binnen. Het kindje kan zelf bepalen of hij of zij naar buiten gaat of dat hij of zij liever binnen blijft spelen. Hier hebben de ouders uiteraard ook een stem in.