Kinderauto’s, Quads & loopfietsen

My Pony

Rijdend speelgoed zoals my pony zie je niet elke dag. Vaak kopen mensen een kinderauto wanneer ze een rijdend product voor de kinderen kopen. Door ons ruime assortiment kunnen wij ook andere producten aanleveren in plaats van alleen een auto. Zo kunnen wij rijdende paarden aan je leveren. Dit is speelgoed voor kinderen die meer van dieren houden dan van auto’s.

Soorten My Pony

Er zijn verschillende soorten van My pony. Je zal niet per se voor een paard hoeven kiezen. De kinderen hebben keuze uit heel wat andere soorten. Doordat wij zoveel verschillende soorten aanbieden, zit er voor ieder kindje wel een die tussen die ze leuk vinden. Dit zorgt ervoor dat ieder kind weer in beweging wil komen en wat leuks wil gaan doen.

Naast de verschillende dieren, kan je de dieren in allerlei maten bestellen. De ene maat is bedoeld voor wat jongere kinderen en de andere maat voor wat oudere kinderen. Op die manier kunnen de wat oudere kinderen ook nog gebruik maken van dit leuke speelgoed.

Welk dier ga je kopen?

De prijzen verschillen niet heel veel meer dan €20 bij My pony., Daardoor kan het moeilijk zijn om te bepalen welke je voor je kindje zal willen gaan kopen. Het is handig om aan je kind te vragen welke hij of zij leuker zal gaan vinden. Wanneer het kindje dit niet weet, kan je altijd zelf kijken wat jij leuk vind.

Uiteindelijk gaat het erom dat het kindje hem leuk vind om mee te gaan spelen. Vaak maakt het voor kinderen niet eens uit wat voor een dier het is, als ze er maar mee kunnen spelen.