Kinderauto’s, Quads & loopfietsen

Motor / Quad

Bij Goedkopekinderauto.nl ben je voor kindermotor’s zeker aan het juiste adres. Niet ieder kind is weg van de elektrische auto’s. Je kan dan kijken of je kind het misschien leuk vind om een motor of quad te hebben. Een kind hoeft het niet altijd leuk te vinden om een auto te hebben. Een motor of een quad kan ook een leuke optie zijn om te hebben voor het kind. Een kindermotor of -quad is gebaseerd op een echte motor of quad. Wij bieden kindermotoren en -quads aan van Aprilia en BMW. Verder bieden wij ook kinderscooters van Vespa.

Een motor of quad voor je kind

Sommige mensen vinden het een raar idee om hun kind een kindermotor of -quad te geven. Echter is dit voor kinderen erg leuk om te krijgen. Een kindermotor of -quad gaat niet zo hard als een normale motor of quad. Hierdoor heb je niet het gevaar dat je kindje gewond raakt tijdens het rijden op de motor of quad.

Een kindermotor of -quad moet ook doen aan een aantal eisen voordat je deze verkocht mogen worden. Dit heeft ermee te maken dat de kans anders aanwezig is dat iemand gewond kan raken. Hierdoor weet je zeker dat het ook veilig is om deze aan je kindje te geven.

Extra mogelijkheden voor kindermotoren en -quads

Sommige van onze kindermotoren- en quads bieden ook een aantal extra mogelijkheden aan. Zo is het mogelijk om via bluetooth een connectie te maken met het voertuig. Bij de kinderscooters die wij aanbieden is dit mogelijk. Hierdoor is het mogelijk om zelf muziek af te spelen op het voertuig.

Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de ingebouwde MP3 van het voertuig. Op die manier is het mogelijk om muziek op de scooter te zetten. Hierdoor is het mogelijk om je kindje zelf muziek te laten luisteren. Hierdoor hoef je zelf ook niet constant je telefoon te verbinden met het voertuig.