Goedkope elektrische kinderauto’s Snelle levering 24 / 7 Klantenservice

Verstuur ons een mail

info@goedkopekinderauto.nl

Bel ons op

+31 (0)85 016 666 85

Neem contact met ons op

In sommige gevallen kan het voorkomen dat je vragen hebt over de producten die wij aanbieden. Bij vragen kun je ons bereiken op info@goedkopekinderauto.nl. Als je vragen hebt over de producten die wij aanbieden of over het gebruik van deze producten, is het mogelijk om ons een mailtje te sturen. Wij zullen altijd zo snel mogelijk op je mailtjes proberen te reageren.

Als je wat sneller contact met ons wilt, is het ook mogelijk om ons te bellen. Wij zijn bereikbaar voor telefonisch contact op +31 (0)85 016 666 85. Onze medewerkers zullen je dan zo goed mogelijk te woord proberen te staan. Wij zorgen ervoor dat we eigenlijk altijd antwoord voor je klaar hebben staan. Hierdoor hoeft het telefoongesprek niet al te lang te duren.

Contactformulier

  Veelgestelde vragen

  Het is niet altijd nodig om contact met ons op te nemen. Er zijn altijd een aantal vragen die veel gesteld worden. Daarom hebben wij een aantal van deze veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Hierdoor is het niet nodig om te wachten op een reactie van ons.

  Wij bezorgen onze producten in Nederland en België.

  Aangezien wij onze klanten zoveel mogelijk willen helpen, kun je altijd bij ons terecht voor advies over onze producten of diensten. Het is mogelijk om ons hierover te mailen of te bellen.

  Wij vinden het belangrijk dat je zo snel mogelijk je bestelling kunt krijgen. Daarom versturen wij een bestelling die voor 15:00 gedaan is dezelfde dag nog. Dit zorgt ervoor dat de bestelling vaak binnen een aantal dagen al binnen is. Dit is echter afhankelijk van de bezorging.

  Om onze producten zo snel mogelijk te kunnen leveren, werken wij samen met PostNL en DHL. Als er vertraging is met het pakket, zullen wij dit snel met hun oppakken.

  Om een pakketje te laten verzenden, rekenen wij in Nederland €6,95. De verzending naar België is gratis.

  Als je niet tevreden bent over je bestelling, is het mogelijk om deze te retourneren. Als je het pakket binnen 14 dagen na aankomst retourneert, krijg je je geld terug. Na het pakket aangemeld te hebben, heb je 14 dagen om het pakket op te sturen.

  Onze klantenservice is op alle werkdagen geopend. Op deze dagen zijn wij bereikbaar van 9:00 tot 15:00.
  Door contact op te nemen met onze klantenservice kun je snel antwoord krijgen.